Spara tid - boka smart på webben

Bokar eller hanterar du flygresor för en eller flera personer inom ett eller fler företag? 

Då är vårt Travel Manager-verktyg (TM) en smidig och kostnadseffektiv lösning för dig som vill boka direkt hos BRA via webben. Med denna funktion kan en person boka, boka av och boka om de anställdas resor. Funktionen är kostnadsfri och enkel att hantera.

Funktionen bygger på att företaget har ett företagsavtal och att de anställda har ett BRA Vänner medlemskort. Både TM och de anställda måste ha ett BRA Vänner medlemskort som är personligt och kostnadsfritt.

När TM gör en bokning kan bokningen anpassas till önskat kostnadsställe och verktyget har även möjlighet att anpassa sig till olika betalningsmetoder. Görs en ändring i en bokningen, får resenären ett mail med bokningsbekräftelsen. När resenären genomfört sin resa får TM ett kvittensmail att resan är genomförd med namn, sträcka, tid och pris. Kvittensen är underlaget för debiteringen.

Som TM administrerar man enkelt alla resenärer som ska kopplas till eller från avtalet via en administrationsflik. Här kan TM beställa BRA Vänner medlemskort, koppla på befintliga eller ta bort resenärer som slutat.

Kontakta oss om du vill ha mer information eller hjälp med verktyget.

Instruktioner för dig som Travel Manager

Kontakta oss här om du vill veta mer