Företagsregistrering

Fyll i dina kontaktuppgifter så tar en av våra säljare kontakt med dig för en förutsättningslös diskussion om hur du kan spara tid och pengar på ditt och företagets resande.

Är du inte medlem i BRA Vänner?

Som Travel Manager/Resebokare måste du vara medlem i vårt lojalitetsprogram BRA Vänner. Genom ett medlemskap har du alltid dina uppgifter sparade och behöver inte ange dessa på nytt varje gång du bokar. 

 


BRA betalningssätt

Vi erbjuder våra företagskunder, som bokar mot faktura, följande fyra alternativ som alla ligger på 10 dagars kredittid.

  • PDF-faktura 0 kr (Individuell, ställs ut varje dag) 
  • PDF Samlingsfaktura 100 kr i administrativ avgift för att det är samlingsfaktura (skickas en gång var 15.e dag)
  • Pappersfaktura individuell: 40 kr ink lmoms (32 kr exkl moms, ställs ut varje dag) 
  • Pappersfaktura Samlingsfaktura (var 15.e dag) 40 kr inkl moms (32 kr exk moms) + 100 kr i administrativ avgift. 

Kundnummeransökan
Kundnummer skall alltid anges i samband med beställning av flygbiljetter per telefon. Innehar ni inget kundnummer, ber vi er fylla i en kundnummeransökan

 

Vänligen fyll i nedan uppgifter

Travel Manager/Resebeställare
Vänligen fyll i uppgifter för den som skall administrera företagets resor. Notera att Travel Manager/Resebokare måste vara medlem i BRA Vänner.
Välj betalningssätt som passar ert företag.
Det går givetvis alltid att ändra detta senare.
Den här sidan använder cookies för att förbättra användarupplevelsen och anpassa innehåll i erbjudanden och reklam i våra digitala kanaler. Genom att använda vår webbplats godkänner du användandet av cookies. Läs mer.