Enklare resehantering med en företagsprofil

Med en företagsprofil är det lätt att hantera det administrativa kring de anställdas resor och få tillgång till smidiga funktioner för dig som Travel Manager. Det är kostnadsfritt, du slipper utlägg och kan enkelt hantera resor, boka mot faktura och få miljöstatistik. Skapa en företagsprofil för ett ännu enklare sätt att resa i tjänsten.

Skapa din företagsprofil

Läs mer om Travel Manager

ATR 72
Vy uppifrån över granskog

Att resa hållbart i tjänsten

När människor träffas byts perspektiv, nya idéer uppstår och problem får sin lösning. För att skapa hållbarhet både för klimat och medarbetare bör resor i tjänsten vara kostnadseffektiva, energisnåla, tidseffektiva och miljöanpassade. Idag finns det fler möjligheter än någonsin att flyga grönare och med en tydlig resepolicy som tar hänsyn till utsläpp, men också tidseffektivitet, sträcka och glädjen av att träffas, ökar möjligheten att nå uppsatta hållbarhetsmål.

Att resa grönare

Biobränsle som tillval i valfritt belopp

Biobränsle kan också köpas som tillval av enskilda resenärer till en flygresa eller inkluderas i ett ramavtal, där motsvarande volym beställs periodvis. Oavsett på vilket sätt biobränsle ingår i resandet, går alla intäkter oavkortat till inköp av Biobränslet.

Läs mer om biobränsle här

Grand Travel Awards 2023

BRA framröstat till Sveriges bästa inrikesflyg

Framröstat av Sveriges resebyråer och affärsresenärer vann BRA Sveriges bästa inrikestransport på Grand Travel Awards 2023. Ett bevis för att våra kunder gillar det vi gör.

Vi är också stolta över att BRA återigen, inom Svenskt inrikesflyg, har Sveriges nöjdaste kunder enligt Svenskt Kvalitetsindex. 

Har du frågor, eller vill du ha hjälp?

BRA Kundservice och företagssupport hjälper gärna till!

 

Kontakta BRA Kundservice