Bli företagskund hos BRA och spara tid- boka smart på webben

Oavsett om Ni är en enskild firma, förening eller ett större internationellt bolag så har vi lösningar som passar just era behov. Som företagskund hos BRA får ni tillgång till våra kostnadsfria verktyg och tjänster.

Läs mer

Instruktioner

Vi har en helt ny bokningsplattform och vi förstår att det givetvis kan uppstå frågor. Nedan finner du instruktioner kring hur du bokar och hanterar resor i denya systemen.

Instruktioner för dig som Travel Manager

BRA vinnare av Hållbarhetspriset!

Vi på BRA har ett starkt hållbarhetsfokus där det är viktigt att hitta bra lösningar för att kunna fortsätta flyga även i framtiden och minska vårt klimatavtryck. Därför är vi extra glada över att få vinna Grand Travel Awards Hållbarhetspris, med motiveringen:
"BRA har under 2018 tagit ledartröjan i debatten för bioflygbränsle och har som första flygbolag gått med i regeringsinitiativet Fossilfritt Sverige, med målet att bli fossilfritt år 2030. Dessutom har BRA gjort det enkelt för både privat- och företagskunder att betala för att flyga fossilfritt, vilket ökar betalningsviljan bland kunderna att flyga klimatsmart." 

Läs mer