En hållbar resepolicy

När människor träffas byts perspektiv, nya idéer uppstår och problem får sin lösning. Att resa är att mötas och med en hållbar resepolicy blir det lätt att göra rätt val för företagets anställda.

Hur kan en Hållbar resepolicy se ut? Vi har satt ihop några punkter som kan hjälpa er på vägen!

Läs om Hållbar resepolicy

Bli företagskund hos BRA och spara tid- boka smart på webben

Oavsett om Ni är en enskild firma, förening eller ett större internationellt bolag så har vi lösningar som passar just era behov. Som företagskund hos BRA får ni tillgång till våra kostnadsfria verktyg och tjänster.

Läs mer

Instruktioner

Vi har en helt ny bokningsplattform och vi förstår att det givetvis kan uppstå frågor. Nedan finner du instruktioner kring hur du bokar och hanterar resor i denya systemen.

Instruktioner för dig som Travel Manager

BRA vinner ytterligare Hållbarhetspris och rankas som världens 17:e mest hållbara företag

2018 utsågs BRA som vinnare av Hållbarhetspriset på Grand Travel Awards. 2020 vann vi även Transportföretagens Hållbarhetspris med en nominering vi är stolta över: 

"Med ett framåtsyftande hållbarhetsarbete som utgår från lika delar investeringar i teknologi som nyfikenhet kring affärsmodeller och kundernas beteende går bolaget i täten för ett teknikskifte /.../. Detta visar sig i ett engagemang som sträcker sig utanför de miljöregleringar som branschen omfattas av."

År 2022 uppmärksammades vi även när BRA rankades på plats 17 i Fortunes Change the World-lista. En lista som uppmärksammar kommersiella företag globalt som genom sin kärnverksamhet bidrar till en hållbar framtid.

Vill du läsa mer? I pressrummet lägger vi löpande upp nyheter och pressreleaser.

Till pressrummet