Boka åt dina medarbetare

Travel Manager-funktionen (TM) är en smidig och kostnadseffektiv lösning för den som hanterar flygresor för flera personer inom företaget och som vill boka direkt hos BRA via webben. Med denna funktion kan en person boka, boka av och boka om de anställdas resor. Funktionen är kostnadsfri och enkel att hantera.

Läs mer

Instruktioner

Vi har en helt ny bokningsplattform och vi förstår att det givetvis kan uppstå frågor. Nedan finner du instruktioner kring hur du bokar och hanterar resor i denya systemen.

Instruktioner för dig som Travel Manager

Tips på hur du hittar bästa priset på din flygresa:

  • Boka i god tid innan avresa
  • Bli medlem i vårt lojalitetsprogram - Bra vänner
  • Följ oss på sociala medier
  • Titta i vår lågpriskalender 

BRA vinnare av Hållbarhetspriset!

Vi på BRA har ett starkt hållbarhetsfokus där det är viktigt att hitta bra lösningar för att kunna fortsätta flyga även i framtiden och minska vårt klimatavtryck. Därför är vi extra glada över att få vinna Grand Travel Awards Hållbarhetspris, med motiveringen:
"BRA har under 2018 tagit ledartröjan i debatten för bioflygbränsle och har som första flygbolag gått med i regeringsinitiativet Fossilfritt Sverige, med målet att bli fossilfritt år 2030. Dessutom har BRA gjort det enkelt för både privat- och företagskunder att betala för att flyga fossilfritt, vilket ökar betalningsviljan bland kunderna att flyga klimatsmart." 

Läs mer