BRA flyger till Skellefteå från Stockholm Bromma Flygplats. Reser du från annan ort finns det smidig transer via Stockholm från exempelvis Malmö, Göteborg, Visby Århus och Kalmar.

Aktuella avgångar och tillgängliga biljetter hittar du genom att påbörja en sökning. Välkommen ombord!

 Skellefteå - Boka flygbiljetter

Välkommen till vår norra skärgård, med vilda vatten, charmig landsbygd och lagom stadspuls. Men framför allt är det den perfekta platsen för äventyr, magiska vandringsleder, fiske och kanske en tur till Lilleputtlandet.

Skellefteå är den södra porten till Swedish Lapland. Bland täta skogar, hundratals sjöar, vilda laxälvar och många mil kust finner du massor av spännande upplevelser men också en modern stad med ett spännande utbud av kultur, nöje, shopping och gastronomi.
Välkommen till ljusa sommarnätter och nya upplevelser!

Läs mer:

Kajaktur i Skellefteå skärgård

Flyg till Swedish Lapland

Swedish Lapland är böljande skogslandskap och hisnande fjälltoppar. Vilda vatten, charmig landsbygd och lagom stadspuls. Men framför allt är det den perfekta platsen för äventyr. Läs mer om vart du hittar det bästa fisket, de vackraste vandringslederna och när på året du bäst upplever det unika norrskenet och midnattssolen.

Läs mer:

Swedish Lapland

Foto: Mattias Fredriksson

Till/Från flygplatsen

Flygplatsen ligger endast 20 minuter bort med bil från centrala Skellefteå. Läs mer på Skellefteå Airports hemsida hur du enklast tar dig till och från flygplatsen.

www.skellefteaairport.se

Flygplatsen - kontaktinformation

Skellefteå Airport

ADRESS

Skellefteå Airport
931 92 Skellefteå

www.skellefteaairport.se