Foto: Ted Logardt

Bra flyg lanserar nu sin nya sommarlinje mellan Skellefteå och Göteborg, med start den 28e Juni, med två avgångar i veckan t.om 14e Augusti.

Utöver linjerna till Göteborg och Stockholm/Bromma lanseras även Skellefteå till Visby i samband med årets Almedalsvecka.

Flyg till Skelleftå från Stockholm Bromma på torsdagar och söndagar.

Se bokningssidan för alla avgångar och tider.

Skellefteå Airport är Västerbottens näst största flygplats med ett strategiskt läge mellan Luleå och Umeå. Från Skellefteå Airport tar man sig enkelt vidare till hela Swedish Lapland.

Skellefteå

Välkommen till vår norra skärgård, med vilda vatten, charmig landsbygd och lagom stadspuls. Men framför allt är det den perfekta platsen för äventyr, magiska vandringsleder, fiske och kanske en tur till Lilleputtlandet.

Skellefteå är den södra porten till Swedish Lapland. Bland täta skogar, hundratals sjöar, vilda laxälvar och många mil kust finner du massor av spännande upplevelser men också en modern stad med ett spännande utbud av kultur, nöje, shopping och gastronomi.
Välkommen till ljusa sommarnätter och nya upplevelser!

Läs mer:

Kajaktur i Skellefteå skärgård

Swedish Lapland

Swedish Lapland är böljande skogslandskap och hisnande fjälltoppar. Vilda vatten, charmig landsbygd och lagom stadspuls. Men framför allt är det den perfekta platsen för äventyr. Läs mer om vart du hittar det bästa fisket, de vackraste vandringslederna och när på året du bäst upplever det unika norrskenet och midnattssolen.

Läs mer:

Swedish Lapland

Foto: Mattias Fredriksson

Till/Från flygplatsen

Flygplatsen ligger endast 20 minuter bort med bil från centrala Skellefteå. Läs mer på Skellefteå Airports hemsida hur du enklast tar dig till och från flygplatsen.

www.skellefteaairport.se

Flygplatsen - kontaktinformation

Skellefteå Airport

ADRESS

Skellefteå Airport
931 92 Skellefteå

www.skellefteaairport.se

Upplev fördelarna med BRA:

NÄRA
Personlig service och 14 destinationer.

BROMMA
Stockholms cityflygplats med enkla byten.

ENKELT
Flexibelt resande, stort antal avgångar.

LOKALT
Kunskap och engagemang för varje destination.

Flyg grönare med Bioflygbiljetter.

På BRA arbetar vi mot målet att göra inrikesflyget fossilfritt år 2030. Därför kan du flyga grönare när du bokar Bioflygbiljetter och då köper biobränsle. Dessutom är din resa klimatkompenserad.

Läs mer här