Hos oss finns en rad möjligheter att exponera din verksamhet, tjänst eller produkt för närmare 200 000 passagerare varje månad, i exklusiva kanaler – på allt från ytor ombord på våra flygplan till sampling och aktiviteter i våra lounger.

Ombord på våra flygplan

 • Stolsrygg topp
  Plats med mycket hög exponeringsgrad. Finns enbart på våra jetflygplan.
 • Stolsrygg
  På våra stolar ombord finns tre exponeringsytor. Omöjliga att undgå. Du blir en av tre annonsörer med exponering under en kalendermånad.
 • Brickbord
  På ovansidan av alla våra brickbord finns en väl synlig exponeringsyta. På denna plats är du ensam som annonsör. Ytan syns då resenären fäller ner brickbordet.
 • I stolsfickorna
  Stolsfickorna på våra flygplan är möjliga att fylla med broschyrer, produktblad eller varför inte godis eller give-aways. Endast flygsäkerheten sätter gränserna för fantasin!

För frågor eller annonsbokning ombord på våra flygplan:

Elite Media
Sveavägen 166
113 46 Stockholm

Joakim Saglind
Mail: joakim@elite-media.se
Telefon: +46 (0)8 400 20 564
Direkt: +46 76 027 61 00

För frågor som rör mediautrymmen hänvisar vi till vår mediabyrå:

MASH 
Jungfrugatan 6
114 44 Stockholm

08-501 091 40
info@mash.se

 

Event ombord eller i våra lounger
Häng med upp i luften och bjud på något alldeles extra. Kan vara mat, dryck, tilltugg eller varför inte en tävling. Ett bra sätt att lansera en ny produkt.

Vi har lounger på flygplatserna i Stockholm, Göteborg och Malmö. Där finns det mängder av möjligheter att synas. Allt från event till bilder eller rörlig exponering.

Kontakta Linda på linda.bjorkenas@flygbra.se så berättar hon mer! 

Regler för annonsering på BRAs reklamytor
BRA har ett regelverk som behöver uppfyllas för allt innehåll som visas på våra reklamytor, bl a så tillåter vi ingen reklam från konkurrerande verksamhet. Vi tillåter inte heller budskap som kan uppfattas som stötande för våra resenärer. Alla annonser korrekturläses och godkänns av BRA innan publicering.