Min Stora Dag finns för att göra verklighet av drömmar för barn och unga som kämpar i en vardag med mediciner och behandlingar. Varje år insjuknar flera tusen barn i Sverige i sjukdomar med en svår livspåverkande, inte sällan livshotande, diagnos. Sedan starten år 2000 har MinStoraDag genomfört 1693 Stora Dagar. Varenda en av dagarna har arrangerats utifrån en önskan från ett sjukt barn, och många vittnar om den stärkande effekt det har att både se fram emot något, uppleva något stort och sedan ha något att minnas och vara stolt över. En Stor Dag blir ett tydligt avbrott i tankar, rutiner och sjukhusbesök och ger ofta en långvarig glädje för barnen och deras anhöriga. MinStoraDag samarbetar med samtliga sjukhus i landet. Kvalificerad sjukhuspersonal, som möter barnen och ungdomarna och ser behoven, avgör vem som ska få en Stor Dag.

Stiftelsen drivs med hjälp av bidrag från stiftelser, företag och privatpersoner och har ett 90-konto övervakat av Svensk Insamlingskontroll. Som medlem i BRA Vänner kan du skänka poäng till Min Stora Dag, som de kan använda till flygresor för barn och dess familjer.

www.minstoradag.org

Använda poäng

Skänk bonuspoäng till MinStoraDag

Som bonusmedlem kan du skänka poäng till stiftelsen MinStoraDag. Poängen kan stiftelsen sedan använda till sjuka barn och deras familjer när dessa ska flyga för att uppleva "en stor dag". Skicka ett e-mail till bravanner@flygbra.se inklusive ditt medlemskortnummer och hur många poäng du vill skänka eller logga in på ”min sida” (längst upp till höger på hemsidan) och gör det enkelt därifrån själv.

Vill du läsa mer om MinStoraDag, klicka här

Läs här vad dina skänkta poäng använts till