Min Stora Dag

Donera bonuspoäng till MinStoraDag

Under flera år har många av våra resenärer valt att skänka sina bonuspoäng till Stiftelsen MinStoraDag, som hjälper svårt sjuka barn att förverkliga sina önskedrömmar. De skänkta bonuspoängen är oerhört uppskattade då de omvandlas till flygbiljetter till sjuka barn från hela Sverige. En fin möjlighet för barnen att kunna resa och vara med om fantastiska upplevelser.

Två barn som fick ta del av dessa bonuspoäng och göra en resa till Stockholm var Elsa och Mathilda från Borås. Tillsammans med sina familjer flög de från Göteborg till Stockholm för att uppleva en härlig helg. De fick bl.a. bo på hotell och gå på musikalen ”Askungen sing-a-long” med backstage besök. Föräldrarna berättar: ”Stort tack för fantastisk helg. Flickorna fann varandra väldigt fort och hade mer energi än oss! Ett minne för livet med allt det vi fick uppleva! Fantastiskt!”

Donera poäng

Stiftelsen Min Stora Dag

Min Stora Dag finns för att göra verklighet av drömmar för barn och unga som kämpar i en vardag med mediciner och behandlingar. Varje år insjuknar flera tusen barn i Sverige i sjukdomar med en svår livspåverkande, inte sällan livshotande, diagnos. Sedan starten år 2000 har MinStoraDag genomfört 1693 Stora Dagar. Varenda en av dagarna har arrangerats utifrån en önskan från ett sjukt barn, och många vittnar om den stärkande effekt det har att både se fram emot något, uppleva något stort och sedan ha något att minnas och vara stolt över. En Stor Dag blir ett tydligt avbrott i tankar, rutiner och sjukhusbesök och ger ofta en långvarig glädje för barnen och deras anhöriga. MinStoraDag samarbetar med samtliga sjukhus i landet. Kvalificerad sjukhuspersonal, som möter barnen och ungdomarna och ser behoven, avgör vem som ska få en Stor Dag.

Stiftelsen drivs med hjälp av bidrag från stiftelser, företag och privatpersoner och har ett 90-konto övervakat av Svensk Insamlingskontroll. Som medlem i BRA Vänner kan du skänka poäng till Min Stora Dag, som de kan använda till flygresor för barn och dess familjer.

Den här sidan använder cookies för att förbättra användarupplevelsen och anpassa innehåll i erbjudanden och reklam i våra digitala kanaler. Genom att använda vår webbplats godkänner du användandet av cookies.