Flygbussarna

Medlemsförmån

Som Guld- och Meritmedlem erhåller du följande förmåner hos Flygbussarna

  • Du som har tidkort på halv- eller helårsbasis kopplat till ditt Guld- eller Meritkort åker gratis mot uppvisande av ditt medlemskort. Gäller på till/från flygplatserna: Bromma Stockholm Airport, Göteborg Landvetter Airport, Malmö Airport samt Visby Airport (under sommarperioden).

  • Övriga Guldkortsinnehavare betalar endast 50%*. Denna information kommer inom snar framtid att vara laddad i ditt kort och läses av Flygbussarna vid ombordstigning.

  • Har du inte ett Guld- eller Meritkort, kan du köpa din Flygbussbiljett här

*Gäller ej för linjen Bromma – Arenastaden.

Flygbussarna

Flygbussarna Airport Coaches erbjuder smarta och bekväma busstransporter till och från alla de stora flygplatserna i Sverige. Totalt trafikerar flygbussarna sju flygplatser till och från nio städer. Genom att åka kollektivt till och från flyget bidrar du och vi till en bättre miljö. Och faktum är att ju fler som åker med på bussen, desto miljövänligare blir det. Dessutom drivs 95% av Flygbussarnas fordon av förnyelsebart bränsle.

Den här sidan använder cookies för att förbättra användarupplevelsen och anpassa innehåll i erbjudanden och reklam i våra digitala kanaler. Genom att använda vår webbplats godkänner du användandet av cookies.