Frågor och svar - Kort

Om jag förlorar mitt BRA Vännerkort, hur får jag ett nytt?

Logga in på din profil, gå till personlig information och därifrån kan du sedan beställa ett nytt kort.

Vad krävs för att jag ska få ett Guldkort?

Det krävs 24.000 bonuspoäng på flygresor med BRA per kalenderår för att ditt Silverkort ska uppgraderas till ett Guldkort (varje enkelresa ger mellan 300-1200 poäng). Med ett halv/helårskort får du ditt Guldkort direkt.

Hur många poäng får man när man reser på klippkort?

Du får 1 200 poäng per enkelresa. Hälften av dem (600 poäng) är nivågrundande.

Jag har fått flera kort hemskickade till mig – varför detta?

Detta beror på att du i så fall har mer än ett medlemskap hos oss. Du har kanske en privat profil och en profil för tjänsteresor? Då får du också två kort. 

Det kan också bero på att du tidigare var medlem i Malmö Aviation Bonusprogram och även var kund hos Sverigeflyg. Då har båda medlemskapen flyttats över. 
Kontakta oss så hjälper vi dig att avsluta det konto du inte vill ha och/eller slå ihop dina konton/medlemskap.

Vem får medlemskort?

Som guld- och meritmedlem får du alltid ett fysiskt kort hemskickat. Nya medlemmar (silvernivå) får inget kort automatiskt.

Önskar du ett kort kan du själv beställa ett genom att du loggar in på din profil, klickar på personlig information och där finns det sedan en länk där du kan beställa ett medlemskort.

Du kan även få en fin bagagebricka att sätta på väskan! Den ser ut som ditt medlemskort och finns att hämta hos vårt Service Center på Bromma flygplats eller beställs via mejl. Om du inte har vägarna förbi Bromma flygplats, kontakta oss så hjälper vid dig.