Min Stora Dag är en välgörenhetsorganisation som uppfyller önskningar och skapar viktiga pauser för barn och unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Varje år får nära 5 000 barn som kämpar vara med om en Stor Dag som ger extra kraft och glädje i en tuff vardag.

Vi samarbetar med barnsjukhus och mottagningar över hela Sverige. För ibland behövs något mer än mediciner och behandlingar. Min Stora Dag skapar därför Stora Dagar som tivolibesök, E-sportläger, Mellofester, idolmöten och utflykter med familjen.

Idag lever cirka 200 000 barn och unga i Sverige med allvarliga sjukdomar och diagnoser som på olika sätt gör ont och försvårar livet. Tillsammans kan vi ge kraft och glada barndomsminnen till alla barn och unga som kämpar.

Min Stora Dag får inga statliga eller kommunala bidrag utan är helt beroende av gåvor från privatpersoner, företag och stiftelser. Verksamheten har ett 90-konto och granskas årligen av Svensk Insamlingskontroll.

Som medlem i BRA Vänner kan du skänka poäng till Min Stora Dag. Då används de till de barn som flyger till sin Stora Dag.  

Läs mer på minstoradag.org

Använda poäng

 

Skänk bonuspoäng till Min Stora Dag

Som bonusmedlem kan du skänka poäng till stiftelsen Min Stora Dag. Poängen kan stiftelsen sedan använda till sjuka barn och deras familjer när de ska flyga för att uppleva "en stor dag". Logga in på ”Min Sida” (längst upp till höger på hemsidan) och gör det enkelt själv därifrån.

Läs mer om Min Stora Dag

 

Se delar av Min Stora Dags fantastiska arbete här