Sidan senast uppdaterad 2024-06-18 kl. 10:21

Arlanda terminal 3 istället för Bromma

På grund av att Stockholm Bromma Airport är stängd för all flygtrafik under två veckor i sommar flyttar vi all vår trafik från Bromma till Stockholm Arlanda. Vi kommer att flyga till och från terminal 3 på Arlanda. Har du en resa bokad till eller från Stockholm med avresa mellan den 22 juli och den 4 augusti vill vi göra dig uppmärksam på att din avrese- och/eller ankomstflygplats är Stockholm Arlanda och inte Stockholm Bromma. De sista flighterna till Stockholm på söndagen 21 juli kommer även dessa att ankomma till Arlanda.

Alla flygningar går till/från Arlanda terminal 3

Observera att din flygning avgår från terminal 3 på Arlanda. Du når terminal 3 enklast via ingången till terminal 2 för att sedan svänga höger när du kommer innanför dörrarna. Viktigt är att du inte passerar säkerhetskontrollen i terminal 2 då du ej når din gate via terminal 2.

Kontakta BRA kundtjänst:


Via chatt flygbra.se/kontakt


Via telefon  0771-440 010

 

BakgrundSwedavia genomför  löpande underhållningsarbete för att bibehålla  hög flygsäkerhet. Under v 30 och 31 genomför Swedavia banunderhåll på Bromma Stockholm Airport. Flygplatsen kommer att vara stängd för all flygtrafik under perioden 22 juli till och med 4 augusti. För mer information om arbetet hänvisar vi till Swedavias hemsida.

Arlanda istället för Bromma

På grund av att Stockholm Bromma Airport är stängd för all flygtrafik under två veckor i sommar flyttar vi all vår trafik från Bromma till Stockholm Arlanda. Vi kommer att flyga till och från terminal 3 på Arlanda. Har du en resa bokad till eller från Stockholm med avresa mellan den 22 juli och den 4 augusti vill göra dig uppmärksam på att din avrese- och/eller ankomstflygplats är Stockholm Arlanda och inte Stockholm Bromma. De sista flighterna till Stockholm på söndag eftermiddag den 21 juli kommer även dessa att ankomma till Arlanda. Var därför extra uppmärksam på din ankomstflygplats i din bokningsbekräftelse.

 

Alla flygningar går till/från Arlanda terminal 3

Observera att din flygning avgår från terminal 3 på Arlanda. Du når terminal 3 enklast via ingången till terminal 2 för att sedan svänga höger när du kommer innanför dörrarna. Viktigt är att du inte passerar säkerhetskontrollen i terminal 2 då du ej når din gate via terminal 2.

Kontakta BRA kundtjänst:

Via telefon 0771-440 010

Bakgrund

Swedavia genomför löpande underhållningsarbete för att bibehålla hög flygsäkerhet. Under v 30 och 31 genomför Swedavia banunderhåll på Bromma Stockholm Airport. Flygplatsen kommer att vara stängd för all flygtrafik under perioden 22 juli till och med 4 augusti. För mer information om arbetet hänvisar vi till Swedavias hemsida.

Att tänka på för dig som resenär

 

Resa till och från Arlanda

Till Arlanda tar du dig enklast med Flygbussarna, Arlanda Express, taxi eller egen bil. Tänk på att resan till Arlanda kan ta något längre tid än till Bromma så se till att du har god tid på dig.

 

Incheckning

Incheckningen på Arlanda öppnar 60 minuter innan avgång och stänger 30 minuter innan avgång.
Du behöver befinna dig vid gaten på Arlanda senast 15 minuter innan avgång.

 

Incheckat bagage vid mellanlandning

Du som har en bokning med mellanlandning på Arlanda och reser vidare inrikes med BRA behöver inte hämta ut ditt bagage, det går automatiskt till din slutdestination. Reser du vidare med ett annat flygbolag behöver du hämta ut ditt bagage på Arlanda terminal 3 vid ankomst och sedan lämna in det på nytt vid incheckningen innan avresa till din slutdestination.

 

Var uppmärksam på din avrese/ankomstflygplats

För dig som reser tur & retur med oss under juli och augusti ber vi dig vara uppmärksam om att din bokning kan innehålla olika flygplatser för ut- och hemresa. Avrese-/ankomstflygplats för din resa ser du på din bokningsbekräftelse eller på Mina sidor på flygbra.se.
Du som parkerar bilen vid flygplatsen bör vara extra uppmärksam på avrese- och ankomstflygplats vid en tur & returresa då din bokning kan innehålla olika flygplatser för utresa och hemresa.

 

Ensamresande barn

Under perioden 22 juli till och med 4 augusti har vi tyvärr inte möjlighet att assistera ensamresande barn.

 

Resa med nedsatt rörlighet

Bokning av assistans måste göras senast 72 timmar innan avresa. Om du inte har bokat assistans i förväg så hjälper vi dig i den mån det går, men var beredd på att din assistans i så fall kan ta längre tid.

 

Servering ombord

Precis som vanligt erbjuder vi alla våra passagerare kaffe med något gott till. Dessvärre kommer vi inte att bjuda på smörgås på vardagar innan kl 9 under sommaren.

 

Lounge

Dessvärre har vi inte möjlighet att erbjuda våra resenärer tillgång till BRA Lounge på Arlanda.

 

Biljettregler

Ordinarie biljettregler gäller för samtliga bokningar under perioden. Här hittar du våra biljettregler.

 

Information om ombokning

Du som har en ombokningsbar biljett med avresa under perioden 22 juli - 4 augusti och vill boka om din resa till ett datum innan den 22 juli eller efter den 4 augusti behöver kontakta vårt kundcenter för att få hjälp med ombokning. Ordinarie biljettregler gäller för samtliga bokningar. Har du en biljett som inte är ombokningsbar kommer vi inte kunna hjälpa dig med att boka om din resa.