Vår lounge

En härlig stund i vår lounge innan avresa

Säkerheten för våra resenärer och personal är alltid vår högsta prioritet. Vi har därför tillsvidare stängt vår lounge på Bromma pga. rådande omständigheter och för att undvika smittspridning med anledning av Covid-19.

Vi håller oss noga uppdaterade av utvecklingen och anpassar reseupplevelsen för våra kunder utifrån rekommendationer ifrån våra myndigheter. Så snart vi ser en lättnad av restriktioner och tecken på positiv utveckling kommer vi att kunna ändra nuvarande beslut.

Vår BRA lounge är en viktig del av kundupplevelsen för våra Merit- och Guld kunder och vi beklagar att vi inte har möjlighet att erhålla denna service för närvarande.

Bromma Stockholm Airport (Tillfälligt stängd)

Välkommen till vår nya, fina lounge på airside. 

(BRA Lounge är tillfälligt stängd)

Efter en efterlängtad flytt, hittar du nu vår helt nya, fina lounge på airside – precis i anslutning till gaterna i avgångshallen! Slå dig ner för en stunds lugn och ro innan din flight, bläddra i något livsstilsmagasin eller dagens tidningar. Här finns alltid tillgång till vårt fria wifi och självfallet finns vår personal på plats för att hjälpa till med ombokning och incheckning med mera.

Hur kommer jag in i loungen?
För att komma in i loungen kan du köpa lounge access som Tillval till din flygbiljett eller betala direkt i dörren (i mån av plats). Vid förköp kostar lounge access 199 kr, betalar du i dörren kostar det 250 kr, eller 2000 bonuspoäng. Vi accepterar VISA samt MasterCard.

För dig som är Guld- eller Meritkund eller som reser på en BRA Extrabiljett ingår loungeaccess. I tillägg till detta samarbetar vi just nu med kortkunderna Priority Pass, Lounge Key, Elite Hotels of Sweden, Miles & More by Lufthansa/Brussels Airlines samt Diners Club International.

Öppettider:
På grund av rådande omständigheter håller vi tyvärr BRA loungen på Bromma stängd tills vidare. Vi beklagar detta!