Klippkort Miljö Class

Våra klippkort Miljö Class är ett rabatterat alternativ för företag och personer som reser mycket på en eller flera destinationer och som vill göra sin flygresa grönare.

I klippkort Miljö Class ingår fossilfritt biobränsle och full klimatkompensation. Klippkorten betalas i förväg och gäller under ett år från köpdatum. 

Läs mer

Årskort Miljö Class

Med våra årskort reser du obegränsat på samtliga destinationer till ett fast pris. Med ett årskort Miljö Class flyger du med 100% fossilfritt biobränsle (100 st genomsnittliga inrikesresor tankade med 100% fossilfritt biobränsle) och full klimatkompensation.

Läs mer

BRA för dig som vill resa grönare.

Nu har vi gjort det ännu enklare för er som vill flyga grönare.

Förköp det antal resor som ni vill flyga i Miljö Class. Med BRA Miljö Class köper ni 100% fossilfritt biobränsle* och klimatkompensation. Sedan bokar ni era resor precis som vanligt.

Läs mer

* Fossilfritt biobränsle för 300 kr per sträcka motsvarar bränsleåtgången för en passagerare vid en genomsnittlig inrikesresa med BRA. Att tanka och flyga med biobränsle bidrar till minskade fossila utsläpp. Varje kilo biobränsle reducerar de fossila utsläppen av koldioxid med cirka 70 %.

 

Alla medlemmar i BRA Vänner kan byta sina bonuspoäng mot biobränsle.

Att tanka och flyga med fossilfritt biobränsle bidrar till minskade fossila utsläpp. Varje kilo biobränsle reducerar de fossila utsläppen av koldioxid med cirka 70 procent.

Tanka biobränsle

Välj BRA Miljö Class

Det finns just nu inget klimatsmartare flyg i världen än när du bokar BRA Miljö Class med BRA. Då väljer du till fossilfritt biobränsle och dessutom är resan klimatkompenserad. Du lägger bara till mellanskillnaden för biobränsle.

Boka BRA Miljö Class