BRA - flygbolaget närmare dig!

Ett nytt inrikesbolag. Och ändå inte alls.

Malmö Aviation har tillsammans med Sverigeflygbolagen blivit BRA - Sveriges nya inrikesflygbolag. För dig som kund innebär det att mycket är som förut men mycket har också blivit bättre.

Vi flyger till 13 destinationer i Sverige med Stockholms cityflygplats Bromma som nav. Med snabba byten på Bromma kommer vi en bit på väg mot vår vision om att knyta ihop Sverige. 

Ett signum för vårt nya gemensamma nätverk med Bromma, Stockholms cityflygplats, som nav

Vi har infört ett gemensamt trafiksystem som möjliggör en bättre tidtabell med fler avgångar och kraftigt ökade transfermöjligheter. Lokalt erbjuder vi inte längre bara en flyglinje till och från Bromma – vi erbjuder nu också en enkel access till hela vårt nätverk.

Med ett nytt gemensamt bokningssystem kan du nu som kund boka din biljett på ett och samma sätt oavsett var du reser. Vi har arbetat fram nya digitala lösningar så att du alltid kan boka, boka om eller kommunicera med oss på dina villkor. Vi har valt bort tanken på ett huvudkontor och i stället förstärkt våra lokala organisationer så att vi finns närmare dig och verkligen förstår dina och din regions behov.

BRA (Braathens Regional Airlines)

Antal resenärer: 2,2 miljoner/år. Antal destinationer: 13. Marknadsandel: 41% på de 13 destinationerna (mer än var tredje inrikesresa totalt). Bolagen som är BRA: Malmö Aviation, Sverigeflyg, Braathens Regional, Braathens Technical, Braathens Training, Gotlandsflyg, Kullaflyg, Blekingeflyg, Kalmarflyg, Flysmåland, Sundsvallsflyg, Golden Air. Historiska årtal: 1946 etablerades Braathens S.A.F.E. i Norge. Malmö Aviation startade 1981. 2001 kom Gotlandsflyg, konceptet som kopierades till flera orter. Antal planerade flygningar 2016: 45 510. Antal medarbetare: 1 100 personer fördelat på 13 orter