Annonsering

Vårt ombordmagasin

Bra Koll är Sveriges bästa och mest personliga ombordmagasin. Det är ingen resetidning utan ett livsstilsmagasin som berättar om spännande människor och idéer i vår destinationsvärld, människor och idéer inom hela spektrat av stora mänskliga intresseområden – kultur, näringsliv, mode, sport, vetenskap, hälsa, politik – som får hela Sverige att leva och inspireras. Magasinet utkommer med 10 nummer om året och finns i stolsfickan ombord på BRA:s alla flygplan och i våra lounger.

Publicerade nummer av BRA Koll

Vill du synas ombord eller i Bra Koll?

Ombord på våra flygplan finns en rad möjligheter att exponera ditt reklambudskap för över 200 000 passagerare varje månad. Välj mellan stolsrygg, brickbord, frukostbox och stolsficka – alla på en armlängds avstånd från varje passagerare.

Vill du veta mer om annonsering ombord eller i Bra Koll?

Kontakta oss

Aktiviteter i loungen

BRA erbjuder exponering i loungerna på flygplatserna i Stockholm Bromma Airport, Göteborg Landvetter Airport och Malm � Sturup Airport. Låter det intressant? Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakta Loungeansvarig

Den här sidan använder cookies för att förbättra användarupplevelsen och anpassa innehåll i erbjudanden och reklam i våra digitala kanaler. Genom att använda vår webbplats godkänner du användandet av cookies.