Annonsering

Vårt ombordmagasin

Bra Koll är Sveriges bästa och mest personliga ombordmagasin. Det är ingen resetidning utan ett livsstilsmagasin som berättar om spännande människor och idéer i vår destinationsvärld, människor och idéer inom hela spektrat av stora mänskliga intresseområden – kultur, näringsliv, mode, sport, vetenskap, hälsa, politik – som får hela Sverige att leva och inspireras. Magasinet utkommer med 10 nummer om året och finns i stolsfickan ombord på BRA:s alla flygplan och i våra lounger.

 

Publicerade nummer av BRA Koll

Vill du synas ombord eller i Bra Koll?

Ombord på våra flygplan finns en rad möjligheter att exponera ditt reklambudskap för över 200 000 passagerare varje månad. Välj mellan stolsrygg, brickbord, frukostbox och stolsficka – alla på en armlängds avstånd från varje passagerare.

Vill du veta mer om annonsering ombord eller i Bra Koll?

Kontakta oss

Aktiviteter i loungen

BRA erbjuder exponering i loungerna på flygplatserna i Stockholm Bromma Airport, Göteborg Landvetter Airport och Malmö Sturup Airport. Låter det intressant? Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakta Loungeansvarig

Syns på vår elbuss

Mellan Stockholm Bromma flygplats och Arenastaden kör BRA en egen elbuss regelbundet alla vardagar mellan kl 07:50 till 18:50.

Läs mer