Prova-på flygning

 

Registrera ditt företag för en
Prova-på flygning med oss på BRA!

Har du testat att resa med BRA? I ett års tid har vi flugit nöjda resenärer och därför vill vi ge dig som inte har upptäckt oss än, chansen. Om du registrerar ditt företag så kan en av dina anställda göra en prova-på flygning. Erbjudandet gäller till/från Bromma och någon av våra 13 inrikes destinationer, eller en enkelresa via Bromma från exempelvis Sundsvall till Malmö.

Fyll i dina kontaktuppgifter så tar en av våra säljare kontakt med dig för en förutsättningslös diskussion om hur du kan spara tid och pengar på ditt och företagets resande. 

Är du inte medlem i BRA Vänner?

Resenären måste vara medlem i BRA Vänner för att nyttja erbjudandet. Genom ett medlemskap har du alltid dina personliga uppgifter sparade och behöver inte ange dessa på nytt varje gång du bokar. Du får även ta del av de bästa erbjudandena före alla andra och tjäna poäng hos oss eller någon av våra partners.

 


BRA betalningssätt

Vi erbjuder våra företagskunder, som bokar mot faktura, följande fyra alternativ som alla ligger på 10 dagars kredittid.

  • PDF-faktura 0 kr (Individuell, ställs ut varje dag) 
  • PDF Samlingsfaktura 100 kr i administrativ avgift för att det är samlingsfaktura (skickas en gång var 15.e dag)
  • Pappersfaktura individuell: 40 kr ink lmoms (32 kr exkl moms, ställs ut varje dag) 
  • Pappersfaktura Samlingsfaktura (var 15.e dag) 40 kr inkl moms (32 kr exk moms) + 100 kr i administrativ avgift. 

Kundnummeransökan
Kundnummer skall alltid anges i samband med beställning av flygbiljetter per telefon. Innehar ni inget kundnummer, ber vi er fylla i en kundnummeransökan

Vänligen fyll i nedan uppgifter

Resenärsuppgifter
Fyll i uppgifter för resenär som skall nyttja Prova-på erbjudandet. Notera att resenären måste vara medlem i BRA Vänner för att nyttja Prova-på erbjudandet.

Gäller resa för en (1) resenär på företaget. Om flera medarbetare vill prova så är det tyvärr inte möjligt.
Vi har begränsat antal prova-på-biljetter och reserverar oss därför för slutförsäljning.