Ta genvägen till Åre!

I vinter och vår flyger vi direkt till Åre/Östersund från Göteborg, Malmö och naturligtvis även året runt från Stockholm.

Boka flyg nu

Resperiod: 18 dec – 30 apr 2017.

Flyg direkt från Sveriges tre största städer
till Åre/Östersund.

Från och med den 18 december är vi inte bara skidlandslagens skidflyg, utan också Göteborgarnas och Skåningarnas skidflyg. Då går nämligen första direktflygningen till Åre/Östersund från Malmö och Göteborg. Det gör att vi i vinter erbjuder direktlinjer från Sveriges tre största städer till Åre/Östersund.

Direktlinjerna från Malmö och Göteborg flygs under perioden 18 december 2016 till 30 april 2017. För Malmö och Göteborg innebär det avgångar på söndagar under denna period. Det går självklart bra att kombinera en direktresa med att flyga via Bromma flygplats ena vägen.

Besök Åre och njut av det lugn som fjällen och den kringliggande naturen inger, men också besöka toppklassrestauranger och nöjen som en större ort kan erbjuda.

Vi ses ombord!


Tips! Boka transfer redan nu.

Under vintersäsongen finns det flygtransfer med buss eller taxi mellan flygplatsen och Åre och Duved. Transfern stannar vid fasta hållplatser. Mer information om priser, tidtabell och biljettbokning ges av Flygtaxi. Telefon: 08-120 920 00 

Erbjudanden på orten


Fortsätt resan från Östersunds flygplats med Europcar!

Boka hyrbilen hos Europcar och gå direkt till Europcars disk på Östersunds flygplats när du har landat.

Just nu erbjuder Europcar specialpriser för Bra Vänner:
Silvervänner: 5% rabatt. Boka hyrbilen här
Guld- och Meritvänner: 10% rabatt. Boka hyrbilen här


Vill du köra quattro i Home of quattro?

Nu finns en unik möjlighet att köra säkra, välutrustade Audi quattro i Åre/Österund. Välj mellan tre lyxiga alternativ, Audi A4 Allroad, Audi A6 Allroad och Audi Q7. Boka och hämta bilen på Frösöns flygplats eller i Åre.
Boka quattrohyran här


Rabatt på guidade åkningar nedför Åreskutans backar!

10% rabatt på guidade åkningar nedför Åreskutans pistade backar eller offpist på Åreskutans baksida, mot uppvisande av ditt BRA Vännerkort. www.aress.se


Rabatt på skidhyra och gratis skidförvaring!

30% rabatt på skidhyran på Alpindepån vid uppvisande av ditt BRA Vännerkort.
www.alpindepan.se

 


Träna med rabatt på Sportsgym!      

50% rabatt på dags eller veckopass på Sportsgym i Åre, Sundsvall och Östersund mot uppvisande av boardingkort max 7 dagar gammalt (ordinarie pris 190 kr alt 370 kr).
www.sportsgym.nu

Explore Åre - Testa Snowbike och få en snygg Åremössa på köpet!    

Gillar du skidåkning, cykel eller både och kommer du älska Snowbike.
Uppge ditt BRA Vännermedlemsnummer (i fältet för vouchercode) så får du en snygg Åremössa (värde ca. 100 kr) på köpet när du bokar en 2 timmarskurs eller guidad tur med Snowbike via deras onlinebokning

Läs mer på www.exploreare.se

Du bokar enkelt ditt boende i Åre, skidskola och skidor på Skistar.com.
Med ett Skipass får du tillgång till härlig skidåkning och kan delta i aktiviteter i och kring skidbackarna.

Destinationstips

Med massor av evenemang och aktiviteter finns det något för alla åldrar och intressen i Åre/Östersund.

Åre Gastronomy

Mellan den 2-12 februari pågår Åre Gastronomy ett evenemang som hyllar lokala restauranger samt mat- och dryckesproducenter i Åre. Det kommer bland annat att finnas specialkomponerade menyer, gästspel, ölmässa, vinmässa, mathantverksmarknad, dryckesprovningar och gastronomiska äventyr på fjället.
Läs mer på aregastronomy.se

Åre Winter Pride

Flyg med oss till Åre Winter Pride 6-9 april, en helg fylld med tävlingar, afterski, artister och pridetorg. Boka din flygbiljett på: www.flygbra.se/pride

Läs mer på www.arewinterpride.se

 

Årefjällsloppet

Den 25 mars 2017 arrangeras Årefjällsloppet för femte gången. Samtliga klasser genomförs samma dag.
Anmäld dig på: www.arefjallsloppet.se/sv

 

Skjutskjutet

Den 22 april är det Skutskjutet i Åre, årets roligaste skidtävling för hela familjen. Det finns 21 klasser att välja mellan och alla kan delta. Banan är 2,7 km läng och alla från 3 år har möjlighet att delta. Vid målområdet får alla barn korv och godis efter målgång, ponnyridning, ansiktsmålning mm.
Läs mer här

Information inför vinterns resa

Snö och kyla är vanligt i vårt avlånga land. Vi ska göra allt för att din flygresa ska bli så smidig som möjligt även under vintern. Läs mer om hur du själv kan hjälpa till för att resan ska bli så bra som möjligt.

Läs mer