Lokalt hållbarhetspris

För att uppmuntra lokalt hållbarhetsarbete delar flygbolaget BRA ut ett pris till ”Årets Hållbarhetskämpe” på alla våra destinationer. Priset på 10 000 kr, delas ut till en person, organisation, företag eller sammanslutning av personer som har visat stort engagemang och gjort en insats för hållbarhet med någon form av lokal förankring i Trollhättan.

Trollhättan: Årets Hållbarhetskämpe 2016 

Sporty Friday

BRA Trollhättans lokala hållbarhetspris går till Sporty Friday, ett projekt finansierat av Arvsfonden. 

Nomineringarna har tagits in från allmänheten och vinnaren har utsetts av BRA Trollhättans regionchef Mathias Winberg tillsammans med flygbolagets hållbarhetschef, Ann-Sofie Hörlin.

Fr vänster Mathias Winberg, Mery Jadan, Patricia Daoud och Anna Nilsson

Fr vänster Mathias Winberg, Mery Jadan, Patricia Daoud och Anna Nilsson

Sporty Friday, Granngården Trollhättan

Sporty Friday, Granngården Trollhättan

Juryns motivering till  årets vinnare

Vinnaren främjar integration och delaktighet i föreningslivet genom att rekrytera ungdomar och ge dem positiv sysselsättning för nyanlända och barn och ungdomar boende på Lextorp och Kronogården.

Vi uppskattar att Sporty Friday aktivt arbetar med attityd och värdegrundsfrågor för ungdomarna och deras föräldrar samt att de inkluderar människor med funktionsnedsättningar.

Den här sidan använder cookies för att förbättra användarupplevelsen och anpassa innehåll i erbjudanden och reklam i våra digitala kanaler. Genom att använda vår webbplats godkänner du användandet av cookies. Läs mer.