Trollhättan

BRA - Ett flygbolag med närheten i fokus. Vi flyger till 13 destinationer i Sverige. Med Bromma - Stockholms cityflygplats, som nav knyter vi ihop Sverige. Välkommen ombord!

Boka din resa

Till / Från flygplatsen

Upplev fördelarna med BRA:


 
Vi bjuder alltid på frukost fram till kl. 09.00 oavsett vilken typ av biljett du bokar.


Enklare att boka och resa.


En resekompis i mobilen.


 Enklare att boka transfer via Bromma och därmed ta sig vidare inom Sverige.  


 Nytt lojalitetsprogam
BRA Vänner.  

 

Tips från orten


Trollhättefallen
Trollhättefallen är unika av sitt slag och när dammluckorna öppnas visas ett energiskt skådespel med 300 000 liter vatten per sekund. Det är när man hör dånet och ser dessa vattenmassor man inser vad ingenjörerna lyckats tämja med kraftverk och slussar vid sidan om fallen. Bästa stället att vara på när luckorna öppnas är Oskarsbron för att se när vattnet från olika håll möts precis samtidigt vid Toppön. Extra magiskt är det givetvis att se skådespelet på kvällen med belysning.
www.fallochsluss.se

Slussområdet
De tre separata slusstrapporna skapar det idylliska kuperade och grönskande parkområdet Gamle Dal'n. Här finner man slussleder från 1800, 1844 och 1916. I denna slusstrappa kan man året runt se fritidsbåtarna och lastfartygen slussa upp och ner längs älven. Området är dessutom ett intressant kulturminnesmärke. Båtturerna på kanalen utgår här ifrån. Förutom slussar finns även ett trevligt sommaröppet café, gästhamnar och Kanalmuseum.

 

Mötesplats Trollhättan Vänersborg
Trollhättan och Vänersborg erbjuder fantastiska konferensmöjligheter. Här finne en mötesplats för alla oavsett om det gäller en grupp på 10 personer eller en kongress med hundra deltagare. Du erbjuds ett varierat utbud, allt ifrån stadshotell, anrika teaterlokaler och herrgårdar till enorma möjligheter i någon av våra mäss och kongresshallar.

Gott att äta
Här finns allt från Västra Götalands nyss utsedda bästa restaurang till det lilla pannkaksgrädderiet, låt smaklökarna få bestämma var nästa middagsbokning skall hamna.

Vi bjuder på en BRA start!

Det kan aldrig vara bra att flyga på fastande mage. Därför bjuder vi på frukost fram till klockan 9.00, njut av en god frukost och landa pigg och redo att möta dagen. På avgångar efter kl. 09.00 bjuder vi på kaffe /te eller vatten och något gott därtill.

Läs mer om vårt ombordkoncept

Årets Hållbarhetskämpe 2016

Sporty Friday

För att uppmuntra lokalt hållbarhetsarbete delar flygbolaget BRA ut ett pris till ”Årets Hållbarhetskämpe” på alla våra destinationer. Priset på 10 000 kr, delas ut till en person, organisation, företag eller sammanslutning av personer som har visat stort engagemang och gjort en insats för hållbarhet med någon form av lokal förankring i Trollhättan.

Nomineringarna har tagits in från allmänheten och vinnaren har utsetts av BRA Trollhättans regionchef Mathias Winberg tillsammans med flygbolagets hållbarhetschef, Ann-Sofie Hörlin.

Läs mer

Fr vänster Mathias Winberg, Mery Jadan, Patricia Daoud och Anna Nilsson

Några av oss som jobbar i Trollhättan


Anna Nilsson, Account Manager

Härifrån är det nära till mycket. Västkustens kala klippor och goda hummer. Vänerns natur och Trollhättans näringsliv!

Pia Carlshjelm, Stationschef

Vi bjuder både på salta och söta bad från klippa eller sandstrand. Ett område med vacker natur som bjuder in till äventyr och vackra vyer!

Till/Från flygplatsen

Flygplatsen erbjuder gratis parkering på upplyst parkeringsplats strax utanför dörren.

Cykelparkering
Cykelparkering finns i direkt anslutning till flygplatsbyggnaden.

 

Boka Flygtaxi
Bekymmersfri transport till och från flygplatsen. Du kan boka din FLYGTAXI direkt på www.flygtaxi.se eller genom att ringa 08-120 920 00.

Lokala taxibolag

Taxi Trollhättan
Tel: 0520-82 000

Taxi Uddevalla

Tel: 0522-144 00

Taxi Vänersborg

0521-666 00


Buss trafikerar ca 500 meter från flygplatsen, hållplats Malöga. För tidtabell besök Västtrafiks hemsida eller ring 0771-41 43 00, där kan du även få information om kollektivtrafiken i Västra Götalandsregionen.  Transport vid gruppresor eller större sällskap kan arrangeras av Karl-Everts Busstouring.

Vi samarbetar med Mabi Hyrbilar, vilket gör att du får specialpris när du bokar hyrbil hos Mabi i samband med din flygresa. Boka direkt HÄR eller ring 031-7749700. Boka bilen i förväg så står den och väntar på dig direkt efter landning.

Avis Biluthyrning
www.avis.se

tel: 0520-37500 eller 0770-82 00 62

Europcar
www.europcar.se

tel: 0520-48 92 08 eller 0770-77 00 50

Hertz Biluthyrning
www.hertz.se

tel: 0521-28 15 81 eller 0771-211 212

Söker Du konferenslokaler? I flygplatsens moderna terminalbyggnad erbjuds konferensmöjligheter för upp till 20 personer, direkt efter att Du och Dina deltagare klivit av planet.

Ring flygplatsen på tel. 0520-825 00 för bokning eller information

Flygplats Trollhättan-Vänersborgs flygplats

Trollhättan Vänersborgs Flygplats
461 93 Trollhättan
station.thn@flygbra.se

Kontaktperson

Mathias Winberg
Regionchef Göteborg/Trollhättan
mathias.winberg@flygbra.se