Lokalt hållbarhetspris

I 3 års tid har vi i Sundsvall samarbetat med Ung Företagsamhet. Vi har under denna tid utsett en årlig hållbarhetskämpe, ett UF-företag, som fått 10 000 kr.

Vinnare Sundsvall 2016

Beautifying UF

Unga företagare från hela Västernorrland har tävlat med sina UF-företag och vår jury har sedan valt en vinnare utifrån ett hållbarhetsperspektiv.

Vi tycker att det är viktigt att lyfta fram unga företagare och vi hoppas att vi genom vårt årliga hållbarhetspris kan bidra till att fler unga entreprenörer i vår region väljer att satsa på ett hållbart företagande.
Läs mer om Beautifying UF

Juryns motivering till årets vinnare

"Med en god affärsidé i grunden har dessa unga företagare gjort verklighet av sin dröm. De har en tydlig vision och ett socialt-, ekonomiskt- och ekologiskt hållbart sätt att arbeta på – i alla avseenden.
Med återkommande kunder och redan nu två helt egna framtagna produkter hoppas vi att detta hållbarhetspris ger Beautifying UF möjlighet att spinna vidare på nya hållbara idéer. Vi skulle gärna se fler av deras produkter på marknaden som kan konkurrera både med pris och innehåll.”

Läs vinnarbidraget här

Den här sidan använder cookies för att förbättra användarupplevelsen och anpassa innehåll i erbjudanden och reklam i våra digitala kanaler. Genom att använda vår webbplats godkänner du användandet av cookies.