Halmstad 2,3°

BRA - Ett flygbolag med närheten i fokus. Vi flyger till 13 destinationer i Sverige. Med Bromma - Stockholms cityflygplats, som nav knyter vi ihop Sverige. Välkommen ombord!

Boka din resa till Halmstad

Till / Från Flygplatsen

Upplev fördelarna med BRA:


NÄRA
Personlig service och 13 destinationer.

BROMMA
Stockholms cityflygplats med enkla byten.

ENKELT
Flexibelt resande, stort antal avgångar.

LOKALT
Kunskap och engagemang för varje destination.

FRUKOST
Lokalproducerad och jättegod till alla.

 

Tips från orten


Anders Kraft

Journalist och programledare, TV4Nyheterna

Frisör Lasse T, Stationsgatan Halmstad
Lätt att gilla: Gammal fin inredning, drop-in-funktion, no-tjafs-stämning, skön musik och härligt att snacka matlagning och bilar med Maestro. Klipper bra gör han med.

Skallkrokens Hamn, Norra Haverdal
Som mycket annat i vårt område är ett besök här väldigt väderberoende. Men morgon eller kväll de fem dagar om året som det inte blåser eller regnar är det magisk stämning i vår lilla hamn som byggts bokstavligen för hand och som sköts av medlemmarna. Var försiktiga men känn er välkomna!

Patriks Prylar, Röinge
Lagom tur med veteranbilen eller bågen eller för hurtiga damer och herrar på cykel. Inte bara för att man alltid hittar något i Pats lador utan också för att innehavaren själv är mycket trevlig och har härlig dialekt. Man kan fika där också. Supersköne showaren Thomas Petersson sägs ha ett slott i området men jag har aldrig sett det.

Gå och fiska i Södra Hallands åar
Lös ett fiskekort på relaxfishingsweden och fixa ett spö. Sen är det bara att skjuta bak kepsen i nacken och försöka fånga något. Stadsnära fiske med caféer och folkliv på lagom avstånd är ganska unikt i världen sägs det. Men kom ihåg att fiskelycka inte är samma sak som fångstlycka. Fastnar en romstinn laxhona på kroken så ska hon tillbaka i spat! 

Flygplatsen i Halmstad
Halmstad City Airport. Bra namn för vi har ju så många flygplatser ;-) Jag kallar den fortfarande för flygstation och den har världens bästa personal och behöver man hjälp att starta ett dött bilbatteri eller lämna nycklar till mormor så agerar alla här femstjärnigt hotell. Eller om man vill travestera en gammal Göteborgs-vits: ”Det bästa med Halmstad är flyget till Stockholm!

Vi bjuder på en BRA start!

Det kan aldrig vara bra att flyga på fastande mage. Därför bjuder vi på frukost fram till klockan 9.00, njut av en god frukost och landa pigg och redo att möta dagen. På avgångar efter kl. 09.00 bjuder vi på kaffe /te eller vatten och något gott därtill.

Läs mer om vårt ombordkoncept

ÅRETS HÅLLBARHETSKÄMPE 2016

Mitt hav

Vi på BRA är certifierade ISO 14001:2015. Det är vi jättestolta över såklart, men vi är också stolta över vårt lokala hållbarhetsarbete. Vi delar ut lokala hållbarhetspriser på alla orter och engagerar oss i olika projekt.

I Ängelholm – Halmstad regionen har vi delat ut vårt hållbarhetspris till Mitt hav – en utställning om livet i Skäldervikens vatten. Det tillfälliga marina besökscentret Mitt hav syftar till att genom aktiviteter, utställning och miljöutbildning, väcka nyfikenhet och sprida kunskap om den marina miljön och de arter som finns i våra svenska hav. Så vårt val av vinnare kändes väldigt rätt!

Några av oss som jobbar i Halmstad


Torbjörn Gregorioff, Regionchef

Med fötterna i regionen tar vi nu nästa steg och utvecklar ett linjenät som sträcker sig till 12 destinationer.

Susanne Jönsson, Station

Att resa med BRA känns trygg och smidigt, blir alltid bemött av ett leende utav personalen som ger det där lilla extra.

Maria Pryssander, Stationschef

Golf, salta bad, konferensmöjligheter, god mat och olika sportevenemang är bara några av de saker som gör Halmstad speciellt. Välkomna!

Anna Westeson, Sälj

Jag vill att du ska känna dig som hemma när du kliver ombord hos oss. Det ska vara enkelt och smidigt att boka din resa och flyga med oss.

Till/Från flygplatsen

Närmaste hållplats finns ca 20 meter från terminalen. Busslinje 40 Brogård - Flygstaden går till Halmstads centrum.
Linje 350/330 går sträckan Falkenberg - Halmstad.

Kostnaden för taxiresa in till Halmstads centrum är ungefär 125 kronor.

Flygtaxi kundtjänst 08-120 920 00
Sennans Taxi 035- 661 11
Taxi Halmstad 035-21 80 00
Rossing Taxi 035-12 34 56
TaxiKurir 035-22 00 00.

Hertz 035-280 90 9
Avis 035-376 85
Europcar 035-18 85 15

Flygplats Halmstad City Airport

Halmstad City Airport
station.had@flygbra.se

Kontaktperson

Torbjörn Gregorioff
Regionchef
Torbjorn.gregorioff@flygbra.se