Ängelholm – Helsingborg

BRA - Ett flygbolag med närheten i fokus. Vi flyger till 15 destinationer i Sverige. Med Bromma - Stockholms cityflygplats, som nav knyter vi ihop Sverige. Välkommen ombord!

Boka din resa

Till/Från Flygplatsen

Upplev fördelarna med BRA:


NÄRA
Personlig service och 13 destinationer.

BROMMA
Stockholms cityflygplats med enkla byten.

ENKELT
Flexibelt resande, stort antal avgångar.

LOKALT
Kunskap och engagemang för varje destination.

FRUKOST
Lokalproducerad och jättegod till alla.

 

Lokal profil


Tina Nordström

Kock och programledare

Jag borde heta 'Lojal' i andranamn…

Lojal är enligt mig ett ordentligt skånskt handslag. Det är min dygd! När man är lojal har man inga kontrakt. För mig är att detta ord baserat på en stark magkänsla vad just jag tycker är bra. Gillar rutiner och gillar ett trevligt bemötande. Det är därför jag är lojal mot BRA!

Alla vi som träffas där i ottan på Ängelholms 'Ärport'. Jag pratar om 'fakir familjen'. Vi halvnakna människor som gärna går över glödande kol dvs går upp mitt i natten för att ta sig till jobbet. Och jag vill tro att det är VI, som just där är lätt sårbara. Vi vill att allt ska klaffa, vi gillar att se samma personal vid disken. Och visst är det lite lustigt att man faktiskt kan få till den där varma-personlig-familjära känslan. På en flygplats!

 

Vi bjuder på en BRA start!

Det kan aldrig vara bra att flyga på fastande mage. Därför bjuder vi på frukost fram till klockan 9.00, njut av en god frukost och landa pigg och redo att möta dagen. På avgångar efter kl. 09.00 bjuder vi på kaffe /te eller vatten och något gott därtill.

Läs mer om vårt ombordkoncept

ÅRETS HÅLLBARHETSKÄMPE 2016

Mitt hav

Vi på BRA är certifierade ISO 14001:2015. Det är vi jättestolta över såklart, men vi är också stolta över vårt lokala hållbarhetsarbete. Vi delar ut lokala hållbarhetspriser på alla orter och engagerar oss i olika projekt.

I Ängelholm – Halmstad regionen har vi delat ut vårt hållbarhetspris till Mitt hav – en utställning om livet i Skäldervikens vatten. Det tillfälliga marina besökscentret Mitt hav syftar till att genom aktiviteter, utställning och miljöutbildning, väcka nyfikenhet och sprida kunskap om den marina miljön och de arter som finns i våra svenska hav. Så vårt val av vinnare kändes väldigt rätt!

Några av oss som jobbar i Ängelholm


Torbjörn Gregorioff, Regionchef

Med fötterna i regionen tar vi nu nästa steg och utvecklar ett linjenät som sträcker sig till 12 destinationer.

Victoria, Servicekoordinator

Vi erbjuder fantastisk god, lokal mat ombord och vi garanterar dig en underbar resa och en minnesevärd upplevelse!

Thomas Nilsson, Kundansvarig

Vill du veta mer om våra företagsbiljetter, årskort och klippkort är du välkommen att höra av dig till Thomas!

Anna Westeson, Sälj

Jag vill att du ska känna dig som hemma när du kliver ombord hos oss. Det ska vara enkelt och smidigt att boka din resa och flyga med oss.

Till/Från flygplatsen

För dig som kommer med bil till Ängelholm Helsingborg Airport finns det parkering intill terminalen där du kan välja mellan olika alternativ.

Det finns gott om parkeringsplatser på Ängelholm Helsingborg Airport, totalt 850 parkeringsplatser, varav 600 inom inhägnat område. Betalning med mynt eller kort.

P1-Terminalparkering 1
30 kr/tim - 190 kr/dygn

P2-Terminalparkering 2
15 kr/tim - 140 kr/dygn

P3-Lågprisparkering
10 kr/tim - 120 kr/dygn för dygn 1-3
därefter 60 kr/dygn

Parkeringskort
Helår-6900 inkl moms, halvår 3900 inkl moms.
Här kan du beställa parkeringskort

4 st avgiftsfria handikapplatser precis utanför ankomsthallen.

Parkeringen stängs 30 minuter efter sista ankomst.

Flygbuss går från Ängelholm Helsingborg Airport via Ängelholm till Knutpunkten i Helsingborg och vidare till Ramlösa. Flygbussen stannar även på Ängelholms station (förbokas). Detta för att det ska vara enklare att ansluta med tåg och buss. Under sommaren fram till 6 augusti kör även flygbuss till Båstad i anknytning till våra ankomster. Tidtabell och priser finner du på www.bergkvarabuss.se och tidtabeller

Internet på bussarna
Nu satsar flygbussarna på nya bussar utrustade med trådlöst internet och 220 volts uttag i bussen, där du kan ladda telefon/dator. Bussarna är utrustade med bord så att du kan sitta och jobba under resan.

Pris/enkel resa
Helsingborg - Ängelholm 120 kr
Flygplatsen - Ängelholm 50 kr
Barn under 12 år åker fritt i vuxens sällskap

Betalning kan ske med kort.

Hållplatser

  • Ramlösa station
  • Helsingborg Kvarnstensgatan
  • Helsingborg Knutpunkten
  • Helsingborg Konserthuset
  • Helsingborg Stattena
  • Helsingborg Berga trafikplats
  • Scandi Nord Hotell Helsingborg* (Berga)
  • Väla
  • Erikslunds hotell*
  • Ängelholms station*

* Förbeställs max 1 timme innan 042-24 80 24.

 

För resande från Mora till Ängelholm har Flygbussen anpassad tidtabell för resande mot Malmö och Köpenhamn, boka här senast 2 timmar innan avresa.

Boka FLYGTAXI för en bekymmersfri transport till och från flygplatsen.
Med FLYGTAXI är transporten till och från flygplatsen säkrad. Ett gediget nätverk av välrenommerade taxibolag ser till att din resa blir så enkel och smidig som möjligt. FLYGTAXI hämtar dig när du skall åka och väntar på dig tills du landat. Du får dessutom din taxiresa fakturerad helt enligt dina önskemål. Du slipper med andra ord taxiköer, onödig administration med mera. FLYGTAXI har alltid fasta priser, vilket gör att du redan i förväg vet vad din transfer kommer att kosta dig oavsett vart i Sverige du befinner dig.

Du kan boka din FLYGTAXI direkt på www.flygtaxi.se eller genom att ringa 08-120 920 00.

Taxi Helsingborg
Tel: 042-180 20
www.taxihelsingborg.se

Taxi Ängelholm
Tel: 0431-171 70
www.taxiengelholm.se

Mabi
Som kund hos oss får du specialpris när du bokar en miljöklassad hyrbil hos Mabi Hyrbilar.

Miljöbilar från 781 kronor
Beroende på hur stor bil du behöver väljer du Kompakt (prisklass B - 781 kronor per dygn), Mellan kombi (prisklass E - 919 kronor dygn) eller Stor kombi (prisklass I - 1094 kronor dygn). Alla bilar är miljöklassade. Exakt vilken bilmodell du får beror på tillgång på bilar just när du bokar. På Mabis hemsida kan du se vilka bilar som ingår i respektive kategori.

Så bokar du
Boka din hyrbil direkt på Mabis hemsida. Klicka på det bolag som trafikerar den ort du vill hyra bil på och välj därefter vilken bil du vill hyra.

Så hämtar du ut bilen
Bilen står och väntar på dig när du kommer till flygplatsen. Antingen möts du av personal från Mabi som lämnar över nycklar till dig eller så får du information innan avfärd att nycklarna kan hämtas i vår informationsdisk. Behöver du kontakta Mabis lokala bokningskontor ring 0431-169 19.

Hertz 0431-242 70
Avis 0431-241 75
Europcar 0431-242 55
Sixt 0431-804 60

Kör försiktigt!

Flygplats Ängelholm Helsingborg Airport

Ängelholm Helsingborg Airport
262 91 Ängelholm
station.agh@flygbra.se