Från och med den 22 december tar vi dig direkt till några av Sveriges bästa vintersportorter: Malmö–Östersund; Göteborg–Östersund. Du kan alltid flyga till Östersund via Bromma också. Kom ihåg att du kan flyga grönare med biobränsle i BRA Miljö Class för bara 300 kr extra per resa.

Direktlinjerna från Malmö och Göteborg flygs under perioden 22 december 2019 till 22 mars 2020. För Malmö och Göteborg innebär det avgångar på söndagar under denna period. Det går självklart bra att kombinera en direktresa med att flyga via Bromma flygplats ena vägen.

Vi ses ombord!

Inför vinterns resa
Inför vinterns resa

Tips! Boka transfer redan nu.

Under vintersäsongen finns det flygtransfer med buss eller taxi mellan flygplatsen och Åre och Duved. Transfern stannar vid fasta hållplatser. Mer information om priser, tidtabell och biljettbokning ges av Flygtaxi. Telefon: 08-120 920 00

Transfer till Frösön-Bydalen 150 kr/pers. minimum 4 personer (600 kr)
Transfer bokas hos Sara 0643-32011

Du bokar enkelt ditt boende i Åre, skidskola och skidor på Skistar.com.
Med ett Skipass får du tillgång till härlig skidåkning och kan delta i aktiviteter i och kring skidbackarna.

Information inför vinterns resa

Snö och kyla är vanligt i vårt avlånga land. Vi ska göra allt för att din flygresa ska bli så smidig som möjligt även under vintern. Läs mer om hur du själv kan hjälpa till för att resan ska bli så bra som möjligt.

Läs mer

Flygplan