Är det dags att planera en resa för vänner, familj eller ditt företag? Kanske ska hela din avdelning på konferens eller kickoff, eller så är det tid för en sparesa med tjejerna. Ska ditt barns skolklass på resa, eller så är det bara dags för ett miljöombyte för hela tjocka släkten!

Det är mycket som ska koordineras vid en gruppresa, därför vill vi underlätta just flygresan för er genom att ta fram de förslag som passar er bäst!

Som grupp räknas om man är minst 10 resenärer som reser tillsammans på vårt eget linjenät. Vi erbjuder möjligheten att flyga från olika orter, bara slutdestinationen är den samma.

Att resa tillsammans är lika roligt som givande!

Vi kan hjälpa er att boka er flygresa till bland annat:


Upplev fördelarna med att boka en gruppresa med BRA:

Alla betalar
samma pris.

Boka nu,
betala senare.

Vi tar inga 
arvoden.

Incheckat bagage
ingår alltid i din resa.

Kostnadsfri avbokning
och namnändring.*

*Villkor

Fri avbokning fram till 60-90 dagar före avresa beroende på gruppens storlek och destination. Alltid fria namnändringar fram till 7 dagar före avresa. Fullständiga villkor för just din resa fås i samband med offert.


Jag önskar betala mot faktura (kundnummer)

Allmänna villkor för BRA kundnummer

Om ni är ny kund (företag, organisation eller förening), klicka ovan och följ anvisningarna för att sedan logga in för att ansöka om fakturabetalning.


Om ni är befintlig kund (företag, organisation eller förening), logga in som TM/administratör på er företagsprofil för att ansöka om fakturabetalning.