Med tanke på rådande situation har vi flyttat fram premiärerna av våra nya utrikeslinjer samt pausat vår linje Växjö-Berlin. Vi beklagar situationen. 

I vår utökar vi med fler utrikesdestinationer!
Flyg med BRA ut i Europa till Oslo/Torp, Tallinn, Ösel, Riga, Berlin, Split, Lyon och Helsingfors!

Oslo/Torp - Norge

Norges huvudstad växer ständigt, både i antal invånare och med ny arkitektur, museer, restauranger och shopping. En större stad som bevarat småstadskänslan och som även blivit utsett till Europas gröna huvudstad 2019 för sina naturområden och minskning av föroreningar. Oslos nästa mål är att bli certifierade som en hållbar destination!

Ta en tur i Oslofjorden, slå dig ner i Aker Brygge eller gå en sväng i staden och besök någon restaurang eller ett museum. 

Flyg från 698 kr enkel resa, inkl. klimatkompensation, skatter och avgifter. 

Läs mer

Tallinn - Estland

Estlands huvudstad Tallinn har något för alla, oavsett om du vill hänga i den gamla stan vid stadsmuren eller i de nya kvarteren Telliskivi med skyskrapor. Ta en promenad i vackra Gamla Stan, ta något gott att dricka i en gammal tågvagn i det hippa kvarteret Kalamaja eller njut av stadens alla kaféer och restauranger. Allt nära och bra - endast 4 km från flygplatsen till stadskärnan!

Flyg från 648 kr enkel resa, inkl. klimatkompensation, skatter och avgifter.

Läs mer

Ösel - Estland

Estlands största ö Ösel, eller Saaremaa på estniska, kan nästan jämföras med Gotland. Här finns Panga klint med sina kalkstensklippor, fästningen Kuressaare Slott och Kaali meteoritkrater, för att nämna några få! Men framför allt är kanske ön känd för sina spa-anläggningar, för en avkopplande helg. Det finns helt klart någonting för alla på Ösel, oavsett om man är intresserad av spännande historia, fantastisk natur och djurliv eller avkopplande spa och god mat!

Flyg från 856 kr enkel resa, inkl. klimatkompensation, skatter och avgifter.

Läs mer

Riga - Lettland

Lettlands vackra huvudstad har på senare år blivit utsedd till Europas mest attraktiva stad. En stad full av historia, men även många restauranger, nöjen och nattliv. Att det är lätt att ta sig runt samt den bra prisbilden gör Riga till den perfekta weekendstaden. 

Ta dig en promenad i Gamla stan, unna dig en dag på spa eller ett besök på stadens vackra opera. 

Flyg från 598 kr enkel resa, inkl. klimatkompensation, skatter och avgifter.

Läs mer

Berlin - Tyskland

I vår kan du flyga direkt till Berlin från både Växjö, Göteborg och Malmö!

Oavsett när på året du reser till Berlin så finns det alltid massor att uppleva. Gå på konsert, se en konstutställning, shoppa, besök ett museum och lär dig mer om stadens historia, fynda på loppmarknad och ta en drink på någon av alla takbarer.

Flyg från 598 kr enkel resa, inkl. klimatkompensation, skatter och avgifter.

Läs mer

Split - Kroatien

Split, Kroatiens näst största stad, med sin historia och det härligt kristallklara vattnet i Adriatiska havet! En perfekt destination för sol och bad kombinerat med stadsvandringar, kultur och historia. Denna mysiga stad, med runt 200 000 invånare, med sin Gamla stad med sitt klocktorn, den trevliga hamnpromenaden Riva och alla härliga restauranger, barer och små butiker. 

Flyg direkt från Malmö från 1198 kr enkel resa, inkl. klimatkompensation, skatter och avgifter.

Läs mer

 

Lyon - Frankrike

Lyon, Frankrikes gastronomiska huvudstad, ligger i Rhonedalen mellan vindistriken Beaujolais och Bourgogne. Ett gastronomiskt "Mecca" för alla som tycker om det franska köket. Ta dig runt bland vindistrikt och vingårdar med hyrbil eller cykel. Även närheten till de franska alperna är till stadens fördel, med drygt två timmar med bil från Les Deux Alps, La Grave och Val Morel. 

Flyg direkt från Göteborg från 798 kr enkel resa, inkl. klimatkompensation, skatter och avgifter. 

Läs mer

Helsingfors - Finland

Tack vare vårt samarbetsavtal med Finnair kan du som kund hos BRA även köpa biljetter till/från Helsingfors - Stockholm, Malmö, Göteborg, Umeå och Visby (sommarlinje).

Finlands huvudstad har aldrig varit närmare! Från Stockholm Bromma tar du dig dit på en dryg timme. En mysig stad att ta en promenad i till den vackra domkyrkan, utsikten från SkyWheel, mumsa på något gott i saluhallen, slå sig ner i den häftiga Tempelplatsens kyrka eller ta en fika på Fazercaféet. 

Flyg direkt från Stockholm Bromma (eller Umeå och Visby) från 898 kr enkel resa, inkl. klimatkompensation, skatter och avgifter.

Läs mer