I vår utökar vi med fler utrikesdestinationer!
Flyg direkt från Stockholm Bromma till Oslo/Torp, Tallinn och Riga samt till Berlin från Göteborg och Malmö. Senaste nyheten är även direktflyg från Malmö till Split i Kroatien!

Split - Kroatien

Split, Kroatiens näst största stad, med sin historia och det härligt kristallklara vattnet i Adriatiska havet! En perfekt destination för sol och bad kombinerat med stadsvandringar, kultur och historia. Denna mysiga stad, med runt 200 000 invånare, med sin Gamla stad med sitt klocktorn, den trevliga hamnpromenaden Riva och alla härliga restauranger, barer och små butiker.

Läs mer

Oslo/Torp - Norge

Norges huvudstad växer ständigt, både i antal invånare och med ny arkitektur, museer, restauranger och shopping. En större stad som bevarat småstadskänslan och som även blivit utsett till Europas gröna huvudstad 2019 för sina naturområden och minskning av föroreningar. Oslos nästa mål är att bli certifierade som en hållbar destination!

Ta en tur i Oslofjorden, slå dig ner i Aker Brygge eller gå en sväng i staden och besök någon restaurang eller ett museum.

Flyg från 698 kr enkel resa, inkl. klimatkompensation, skatter och avgifter.

Läs mer

Tallinn - Estland

Estlands huvudstad Tallinn har något för alla, oavsett om du vill hänga i den gamla stan vid stadsmuren eller i de nya kvarteren Telliskivi med skyskrapor. Ta en promenad i vackra Gamla Stan, ta något gott att dricka i en gammal tågvagn i det hippa kvarteret Kalamaja eller njut av stadens alla kaféer och restauranger. Allt nära och bra - endast 4 km från flygplatsen till stadskärnan!

Flyg från 648 kr enkel resa, inkl. klimatkompensation, skatter och avgifter.

Läs mer

Riga - Lettland

Lettlands vackra huvudstad har på senare år blivit utsedd till Europas mest attraktiva stad. En stad full av historia, men även många restauranger, nöjen och nattliv. Att det är lätt att ta sig runt samt den bra prisbilden gör Riga till den perfekta weekendstaden.

Ta dig en promenad i Gamla stan, unna dig en dag på spa eller ett besök på stadens vackra opera.

Flyg från 598 kr enkel resa, inkl. klimatkompensation, skatter och avgifter.

Läs mer

Berlin - Tyskland

I vår kan du flyga direkt till Berlin från både Växjö, Göteborg och Malmö!

Oavsett när på året du reser till Berlin så finns det alltid massor att uppleva. Gå på konsert, se en konstutställning, shoppa, besök ett museum och lär dig mer om stadens historia, fynda på loppmarknad och ta en drink på någon av alla takbarer.

Flyg från 598 kr enkel resa, inkl. klimatkompensation, skatter och avgifter.

Läs mer