Ha det bra hela resan
24 timmars öppet köp *
Frukost/fika ombord ingår alltid
Checka in fram till 15 min före avgång

Dagliga flyg till Malmös flygplats Sturup

 

BRA flyger dagligen till och från Malmö. Välj det populära direktflyget från Malmö till Stockholm Bromma Airport, med avgångar från tidig morgon till kväll, eller res med anslutning via Stockholm från exempelvis Göteborg, Visby eller Helsingfors.

  • Direktflyg: Stockholm, Visby, Sälen
  • Flygtid Stockholm—Malmö: 1h 10 min
  • Servering: Gratis Frukost eller fika ombord
  • Flygplatsnamn: Sturup (MMX)
  • Fast Track: Ingår i biljetterna Flex & Extra
  • Bioflygbiljett: Valbart

Upptäck Malmö - Boka flygresa

Malmö är Sveriges tredje största stad och erbjuder mycket att se och uppleva oavsett om reser dit som turist eller på tjänsteresa. Strosa runt i Folkets Park, slå dig ner på Lilla Torg eller ät en riktigt god falafel. Närheten till Köpenhamn möjliggör också dagsutlykter till vårt grannland på andra sidan Öresundsbron.

Planera ditt besök i Malmö

Festivaler, konserter, Kulturskola och sportevenemang. Utställningar och stand up. Det är lätt att se vad som är på gång med Eventkalendern för Malmö

Flyg grönare med Bioflygbiljetter

Ett enkelt sätt att flyga grönare är att välja Bioflygbiljett när du flyger med BRA. De innehåller motsvarande 50% Biobränsle och du bokar och använder dem precis som vanliga flygbiljetter.

Läs mer om Bioflygbiljetten

Till/Från flygplatsen

Buss

Flygbussarna kan ta dig både till Malmö C och Lund C och du hittar de direkt till höger utanför terminalbyggnaden. Biljett kan du köpa i biljettautomater på flygplatsen, på 7-Eleven/Pressbyrån, direkt på bussen eller online, där du även hittar priser och tidtabell. 


Taxi

Flygtaxi och miljötaxi hittar du i direkt anslutning till terminalen.

Taxibolagen har ett fast pris för resor till Malmö och Lund från flygplatsen. Vi rekommenderar dig att alltid fråga vad priset är innan resans början.


Parkering

Det finns olika alternativ för parkering på Malmö Airport. På P1 och P3 kan du långtidsparkera. För utomhusparkering finns P2 Express Utomhus, medan P4 Express Inomhus ligger närmast terminalerna. Ska du bara lämna eller hämta någon ställer du dig på parkering P7, där du kan stå gratis i upp till 15 min.

Som BRA-resenär har möjligheten att förboka parkering när du reser från Malmö Airport. Du blir då garanterad en plats nära ditt flyg, och får dessutom ta del av särskilda erbjudanden.

Förboka parkering på flygplatsen här

 

Hyrbil

Du hämtar ut din hyrbil hos biluthyrningsföretagen som ligger i samma byggnad som parkeringshuset i anslutning till terminalbyggnaden. Bilarna hämtas och lämnas i parkeringshuset, om inte ni har kommit överens om något annat.

På flygplatsen finns:

Avis
www.avis.se
Telefon: 040-50 05 15

Budget
www.budget.se
Telefon: 040-26 06 20

Europcar
www.europcar.se
Telefon: 040-50 02 60

Hertz
www.hertz.se
Telefon: 040-50 02 57

MABI
www.mabi.se
Telefon: 040-30 73 00

Sixt
www.sixt.se
Telefon: 040-50 00 00

Flygplatsen - kontaktinformation

Flygplats Malmö Airport

ADRESS

Malmö Airport
230 32 Malmö

www.swedavia.se/malmo

SWEDAVIAS VISITOR CENTER TRAFIKINFORMATION & HITTEGODS

Telefon: 010-10 94 500