Boka nu, bestäm dig sen med 24h öppet köp

Betala med Swish, Klarna, Visa eller Mastercard

Barn i vuxet sällskap flyger för halva grundpriset

Tjäna poäng med BRA Vänner

Dagliga flyg till Ängelholm Helsingborg

 

Med BRA flyger du enkelt till och från Ängelholm Helsingborg flygplats med anslutning till destinationer i hela Sverige. Flyg direkt till Stockholm Bromma flygplats och vidare till bland annat Åre Östersund, Sälen, Helsingfors och Visby.

  • Direktflyg: till/från bl.a. Stockholm Bromma och Sälen/Trysil
  • Flygtid: 1h 15min Stockholm-Ängelholm/Helsingborg
  • Flygplatsnamn: Ängelholm Flygplats (AGH)
  • Restid flygplats till Ängelhom/Helsingborg: ca 10/30 min
  • Bioflygbiljett: Ja, valbart vid bokning
  • Incheckning: Digitalt och vid disk. Digital incheckning öppen fram till 15 min före avresa
  • Ombordservice: Frukost/fika ombord ingår alltid med BRA
  • Kort transfertid för vidare resa på Stockholm Flygplats

Flyg grönare med Bioflygbiljetter

På BRA arbetar vi mot målet att göra inrikesflyget fossilfritt år 2030. Därför kan du flyga grönare när du bokar Bioflygbiljetter och då köper biobränsle.

Läs mer om Biobränsle

Upptäck Ängelholm - boka flygbiljetter

Kuststaden Ängelholm i Skåne bjuder på fantastisk natur, nöje, kultur och shopping men bjuder även på fantastisk natur. En plats väl värd att besöka. Som en av Sveriges sydligaste städer är flyget ett snabbt och enkelt sätt att resa dit på, oavsett vart i landet du reser ifrån.

Tack vare närheten till många närliggande orter finns det oändliga möjligheter för mysiga utflykter i regionen till bland annat Båstad, Helsingborg, Vejbystrand och Höganäs men även korta turer till Helsingör i Danmark med färjan som endast tar 20 minuter med avgångar var 20:e minut!

I eventkalendern kan du se vad som händer i Ängelholm.

Till/Från flygplatsen

Parkering

För dig som kommer med bil till Ängelholm Helsingborg Airport finns det parkering intill terminalen där du kan välja mellan olika alternativ.

Från och med den 1 januari 2022 betalar du din parkering på flygplatsens parkeringar via parkeringssystem. Bommarna har tagit bort på P2 och P3 och infört app och sms betalning. 

Betalning sker via parkeringsapplikationer och du kan välja mellan Parkster och e-PARK. Ladda ner någon av parkeringsapplikationerna och följ instruktioner om hur du går tillväga för att betala. Du kan också betala din parkering via sms. Mer info hittar du på informationsskyltar som är uppsatta på respektive parkering på flygplatsen.

Taxi

Taxizonen med lediga taxibilar finns precis utanför ankomsthallen. Även förbeställda taxibilar väntar här. Taxibolagen tar ofta fast pris, men fråga alltid efter pris innan resan påbörjas. Tavla med prisrekommendationer finns i taxizonen.

Hyrbil

På Ängelholms flygplats finns det ett antal hyrbilsföretag att välja bland för dig som vill hyra bil under din vistelse. Det är bra att boka bil i förväg.

Flygplatsen - kontaktinformation

Flygplats Ängelholm Helsingborg Airport

ADRESS

Ängelholm Helsingborg Airport
262 91 Ängelholm

www.angelholmhelsingborgairport.se