Flyg till Ängelholm från Stockholm Bromma alla dagar i veckan.

Se bokningssidan för alla avgångar och tider.

Upptäck Ängelholm Helsingborg

Kuststaden Ängelholm i nordvästra Skåne bjuder på fantastisk natur, nöje, kultur och shopping. En idyll där alla kan hitta något att göra, oavsett om det är till krukmakarstaden man vill, gå på en konstrunda, ta en tur i Hembygdsparken eller strosa runt i stadskärnan. 

Tack vare närheten till många närliggande orter finns det oändliga möjligheter för mysiga dagsutflykter i regionen till bland annat Båstad, Helsingborg, Vejbystrand och Höganäs. Även en tur till Helsingör i Danmark kan hinnas med, med färjan som endast tar 20 minuter med avgångar var 20:e minut!

Upplev fördelarna med BRA:

BIOBRÄNSLE
För dig som vill flyga grönare.

BROMMA
Stockholms cityflygplats med enkla byten.

ENKELT
Flexibelt resande.

BAGAGE
Incheckat bagage ingår alltid i din resa.

Eventkalender Ängelholm

Revyer, ishockey och festivaler!

Vad händer i Ängelholm?

Flyg grönare i BRA Miljö Class.

På BRA arbetar vi mot målet att göra inrikesflyget fossilfritt år 2030. Därför kan du flyga grönare när du väljer BRA Miljö Class och då köper fossilfritt biobränsle. Dessutom är din resa klimatkompenserad.

Läs mer om Miljö Class

Miljö Class

Flyg och kör

Boka hyrbil nu

Till/Från flygplatsen

Taxi

Taxizonen med lediga taxibilar finns precis utanför ankomsthallen. Även förbeställda taxibilar väntar här. Taxibolagen tar ofta fast pris, men fråga alltid efter pris innan resan påbörjas. Tavla med prisrekommendationer finns i taxizonen.

Parkering

För dig som kommer med bil till Ängelholm Helsingborg Airport finns det parkering intill terminalen där du kan välja mellan olika alternativ.

Från och med den 1 januari 2022 betalar du din parkering på flygplatsens parkeringar via parkeringssystem. Bommarna har tagit bort på P2 och P3 och infört app och sms betalning. 

Betalning sker via parkeringsapplikationer och du kan välja mellan Parkster och e-PARK. Ladda ner någon av parkeringsapplikationerna och följ instruktioner om hur du går tillväga för att betala. Du kan också betala din parkering via sms. Mer info hittar du på informationsskyltar som är uppsatta på respektive parkering på flygplatsen.

Se MER info om flygplatsens nya parkeringskoncept här.

 

Hyrbil

På flygplatsen finns:

Avis
www.avis.se
Telefon: 0431-241 75

Europcar
www.europcar.se
Telefon: 0431-242 55

Hertz
www.hertz.se
Telefon: 0431-242 70

MABI
www.mabi.se
Telefon: 0431-169 19

Sixt
www.sixt.se
Telefon: 0431-804 60

Flygplatsen - kontaktinformation

Flygplats Ängelholm Helsingborg Airport

ADRESS

Ängelholm Helsingborg Airport
262 91 Ängelholm

www.angelholmhelsingborgairport.se