På BRA jobbar vi hårt för att minska våra koldioxidutsläpp. Därför klimatkompenserar vi för både våra flygresor och hela vår verksamhet. Det gör vi i samarbete med Natural Capital Partners, ett bolag med lång erfarenhet av att driva den här typen av projekt.

Vi har valt att investera i förnybar energiproduktion i Turkiet och Indien där man behöver möta en ökad efterfrågan på el.

Om projektet:

Genom att ersätta el från fossila källor minskar vindkraftsanläggningarna utsläppen av växthusgaser. Dessutom förbättras luftkvalitén lokalt och mängden avfall som annars uppkommer som en följd av kolbrytning uteblir. Projekten skapar även arbetstillfällen lokalt och medför förbättringar i lokal infrastruktur.

Vill du flyga ännu grönare? Välj BRA Miljö Class. För bara 300 extra reser du med biobränsle och full klimatkompensation.

Natural Capital Partners

Natural Capital Partners arbetar med kunder som Microsoft, H&M och Elopak som önskar kombinera framgångsrikt företagande med positiv påverkan på miljön och samhället. Genom samarbete med globala projektpartners, utveckla innovativa lösningar och genom förståelse för kundernas specifika behov, levererar Natural Capital Partners lösningar som innefattar förnybar energi, minskning av fossila utsläpp, vattenförvaltning och ökad biologisk mångfald. Läs mer om Natural Capital Partners

Frågor och svar om BRA Miljö Class