Glädjande nyhet! Sommarflygningar i samarbete mellan BRA och Amapola

Rekonstruktionen fortsätter enligt plan och som en del i det arbetar vi intensivt med att planera för en uppstart till hösten. Då vi vet att flera kunder har visst resebehov redan under sommaren så har vi kommit överens med Amapola om att de flyger till fem av våra destinationer mellan Bromma och Malmö, Göteborg, Visby, Ängelholm och Halmstad under sommaren med start den 15 juni.

Boka via amapola.nu

Detta gäller endast nya bokningar
(vilande biljett från BRA kan endast bokas via Amapolas kundcenter)

Vi erbjuder dig med en vilande BRA biljett att boka om den till en flygning med Amapola i sommar!

Vill du använda din vilande biljett från BRA istället för att vänta så behöver du kontakta Amapolas kundcenter så hjälper de dig. Det finns ett begränsat antal platser för dig som har en biljett hos BRA och först till kvarn principen gäller. Alla köp, bokningar och förfrågningar sker fullt ut via Amapola.

Villkor och riktlinjer för att boka din vilande BRA biljett hos Amapola i sommar

Boka din vilande biljett utställd av BRA med Amapola;

Bokad biljett via Resebyrå

Du som bokat biljett via en resebyrå och där denna biljett just nu ligger vilande i väntan på att BRA börjar flyga igen kan bokas via Amapola på precis samma sätt som ovan beskrivning.

Resebyrå: Ni kan använda samma princip som ovan men inte boka om några kunder via GDS, endast via telefon till Amapolas kundcenter.

Alla övriga frågor kring bokade biljetter med Amapola kan endast hanteras av Amapolas kundcenter.